Podporujme podnikatelky Polabí!



Klub podnikatelek pokračuje v propojování ženských byznysů

27.10.2014 14:26

Klub podnikatelek Středního Polabí, jehož činnost nastartoval projekt Podporujme podnikatelky Polabí!, bude ve své činnosti pokračovat i po skončení projektu. Členky klubu se dohodly na pravidelných setkáních v intervalu zhruba jedenkrát za dva měsíce. 

Klub bude nadále udržovat podnikatelskou nástěnku u autobusové zastávky na Sokolovské ulici v Čelákovicích (naproti bývalému hotelu Benda), kde si kolemjdoucí mohou přečíst informace o nově otevřených byznysech, zajímavých nabídkách a akcích pro zákazníky.

Na Facebooku již brzy vznikne uzavřená skupina Podnikatelky Polabí, kde budou členky klubu diskutovat a svolávat se na různé akce. Na prvním poprojektovém setkání klubu podnikatelky čeká školení v používání facebookové skupiny, aby její potenciál uměly využít na maximum.

Klub podnikatelek Středního Polabí zahájil pravidelnou činnost v rámci projektu Podporujme podnikatelky Polabí. Podnikatelkám, ale i ženám, které teprve uvažují o podnikání, nabízel workshopy, debaty a účast na prodeních akcích. Klub má dnes necelou dvacítku aktivních členek. V koordinaci aktivit bude nadále pokračovat dosavadní manažerka klubu Alžběta Šipčiaková, majitelka kavárny Galerie Café. Chce se zaměřovat především na propojování podnikatelek a pořádání společných akcí typu jarmarků nebo módních přehlídek.

Pokud máte zájem o účast v Klubu podnikatelek, napište na emailovou adresu alzbetasip@seznam.cz